Body Line Schoonheidssalon Gouda

Mesotherapie gezicht en decolleté (kuur)

kuur € 850,00

De huid direct de juiste voeding geven!

Mesotherapie wordt met veel succes toegepast in de strijd tegen huidveroudering en moet worden gezien als een totale huidverbeteraar, waarbij vooral gewerkt wordt aan de oorzaak van huidveroudering.

Mesotherapie is het toedienen van werkzame stoffen juist daar waar ze nodig zijn. Dit betekent dat er, door het toedienen van kleine injecties in de huid, werkzame stoffen worden ingebracht. Iedere behandeling werken wij op uw gezicht, hals en decolleté.

De mooiste resultaten worden met deze 6 behandelingen kuur verkregen. Waarbij we de eerste 3 behandelingen om de 2 weken geven. Tussen de volgende 2 behandelingen zit één maand en de laatste behandeling wordt na 4 maanden gegeven.


De resultaten:

 

 

De Mesotherapie voor huidverjonging is een aanvulling op andere behandelingen. Het is een belangrijke behandeling om huidveroudering en huidverslapping tegen te gaan.

Aangezien de stoffen die worden ingebracht ook weer worden afgebroken, door het lichaam, is een onderhoudsbehandeling gemiddeld éénmaal per 4/6 maanden aan te raden.


Mesotherapie is geschikt voor iedereen:

Voor diabetici kan deze ook worden toegepast na overleg met de arts.

Klik hier voor de uitgebreide voor-nabehandeling.

Voorbeelden

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang leuke acties en aanbiedingen direct in je inbox!

© 2019 Uw Schoonheidssalon | Webdesign m&m web-it