Body Line Schoonheidssalon Gouda

Lifting op cel niveau

Bij lifting en versteviging van het gezicht, verstrakking van de oogcontouren en behandeling van vochtwallen onder de ogen geeft de Pascaud laserbehandeling direct bijzondere resultaten. Bovendien is deze zogenaamde Niet Invasieve Laser (NIL) technologie, ook wel koud laser genoemd, bijzonder geschikt als voor- en nabehandeling van cosmetische ingrepen. Het levert al na de eerste behandeling een direct zichtbaar resultaat op. Dit alles zonder chirurgische ingrepen.

Lifting en versteviging zonder operatie

De behandeling is 100% veilig is, geheel pijnloos (zelfs relaxerend) en kan uitgevoerd worden bij alle huidtypes en huidskleuren. De laser werkt op de stofwisseling van de cel. Afvoer van afvalstoffen en aanvoer van voedingsstoffen wordt geoptimaliseerd waardoor de functie van de cel tot 70% verbetert. Dit komt alle huidfuncties ten goede, met als gevolg een strakkere en stevige huid.
 


 

Een kuur van tien behandelingen, twee behandelingen per week, zorgt uiteindelijk voor zeer langaanhoudende resultaten. De behandeling voelt als een aangename massage en verrassend is dat de golflengte van dit laserlicht voor het menselijk oog niet zichtbaar is.

Je ziet het niet, je voelt het niet en het werkt des te beter……Wonderlicht !

De behandeling is toepasbaar voor:

Pascaud Lite Laser

Liften d.m.v. Laser.

 
€ 108,00

Pascaud Lite Laser (kuur)

Liftende kuur van 10 behandelingen.

 
kuur € 999,00

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang leuke acties en aanbiedingen direct in je inbox!

© 2019 Uw Schoonheidssalon | Webdesign m&m web-it