Body Line Schoonheidssalon Gouda

Definitieve gezicht ontharing

In onze salon spitsen wij ons op alle ontharings technieken voor het gezicht.Het is belangrijk om de beste methode voor u te bepalen. Dit doen we aan de hand van een gratis intake. Tijdens het intake bekijken we de hoeveelheid beharing, de dikte en we bespreken medische oorzaken.

Dec 2013 Mevr. het L gaf ons een prachtig compliment. Ze was zeer te spreken over de manier waarop we te werk gaan bij overbeharing. Voor mij een bijzonder moment waarin ik mij realiseer dat we dat ook altijd voortvarend aanpakken.
Jessica

Waarom een ontharingsbehandeling bij Body Line:

  • De intake houden we natuurlijk in een afgeschermde ruimte.

  • Afhankelijk van de gekozen methode is onze insteek: de cliënt moet er altijd netjes bij lopen! De omgeving heeft niets met de overbeharing te maken.

  • De haren mogen absoluut niet meer getrokken worden, maar kort mag wel! Wij gaan zo snel mogelijk aan de slag

  • Soms houd dat in dat we in de eerste paar weken meermalen contact hebben. We nemen het thuis weghalen van u over. Dit kunnen we mogelijk maken, doordat we in ons team 4 ontharingsdeskundige hebben.

  • Behandelingen kunnen bij ons 6 dagen, 2 avonden en een zaterdag in de week ingeboekt worden.

  • Wij gaan, samen met u, voor zichtbaar resultaat.

  • Wij hebben alle ontharingsmethoden (elektrisch epileren, IPL en LASER) onder één dak en kunnen dus makkelijk afwisselen indien nodig.


Elektrisch epileren

Met elektrisch epileren worden alle haren, haar voor haar, verwijdert. Deze methode is zeer geschikt om witte en te lichte haren weg te halen.

Laser ontharing

Het LASER licht verhit het pigment van de haarwortel, waardoor de haarfollikel wordt vernietigd, zonder dat het omliggende weefsel beschadigd raakt.

Lichtflits IPL ontharing

Doordat intensief flitslicht verschillende golflengten bevat,kunnen er naast donkere haren ook lichtere haren behandeld worden

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang leuke acties en aanbiedingen direct in je inbox!

© 2019 Uw Schoonheidssalon | Webdesign m&m web-it