Body Line Schoonheidssalon Gouda

Decléor

 


Aromatherapie, phytotherapie, digitopressie


decleorHet franse Decléor formuleert unieke huidverzorgingsproducten die 100% natuurlijk zijn (vrij van chemische toevoegingen of conserveringsmiddelen).

De producten van Decléor bieden de huid de fijnste aromatische oliën. Slechts enkele
druppels olie, aangebracht na de reiniging en vòòr het gebruik van de verzorgende crème, helpen de huid in balans te brengen, de textuur te verfijnen en de teint helderder te maken.

aromatherapieAlle behandelingen van Decléor zijn gebaseerd op dezelfde filosofie die het gebruik van
aromatische oliën met een digitopressie-massagetechniek combineert, teneinde energie die zich bevindt in onzichtbare kanalen, genaamd meridianen, te kalmeren, te stimuleren of te verspreiden.

De wetenschappers van Decléor zijn vooral goed geslaagd in het onderling doseren van de diverse aromatische oliën. Ze worden nauwkeurig met elkaar gecombineerd, zodat er een hoge werkzaamheid worden bereikt. In hun zuivere vorm zijn de aromatische oliën bijzonder doeltreffend, maar bovendien, als ze samen gebruikt worden, versterken ze elkaar. Aromatische oliën worden dus, als ze op wetenschappelijke wijze gedoseerd en gemengd worden, getransformeerd in ware schoonheids-concentraten.

Om deze reden bestaan de Decléor aromessence (TM) producten altijd uit tenminste 3 verschillende aromatische oliën. Hun samenstelling verraadt wetenschappelijke complexiteit en de gevoelige benadering van experts!

Bezoek de decléor website

 

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang leuke acties en aanbiedingen direct in je inbox!

© 2018 Uw Schoonheidssalon | Webdesign m&m web-it