Body Line Schoonheidssalon Gouda

Cellics

Binnenkort nieuw bij Body Line!

Goede voorbereiding is het halve werk.

Heb je wel eens veel geld uitgegeven aan dure behandelkuren voor meer versteviging in je huid en zie je amper of geen resultaat?

Het kan best zijn dat je weinig  collageen in je huid hebt en weer versteviging in je huid krijgen gaat dan moeizaam! 
Eerst moet er collageen aanwezig zijn, voordat je er iets van kan maken. Klinkt dat raar of klinkt dat logisch?
Wil je weten of bij jou een kuur Pascaud Lite Laser,  Venus Swan, rimpelcorrectie of bindweefselmassage, echt zin heeft?

collageenscan

Wij kunnen nu met de collageenscan in je huid kijken en zien of het al nut heeft om met huidverbeterende behandelingen te beginnen.

 

 

 

 

Te weinig collageen dan beginnen we met voedingssupplementen van Pascaud of van Cellics.

 

Wat maakt Cellics zo uniek?

Cellics is een all-in-one celgezondheid en huidverjonging oplossing en is het meest hoogwaardige supplement op de markt. Dit unieke elixer heeft een heerlijke smaak en is super eenvoudig in gebruik.
 
 

Hoe werk het?

Cell Elixer

Dit topproduct omvat alles voor huidverjonging, vitaliteit en gezondheid!
Cell Elixer is een compleet en hoogwaardig huidsupplement dat zorgt voor een gezonde, soepele en strakke huid, voor stevig haar, gezonde nagels, soepele spieren, pezen en gewrichten, gezonde darmen en een algeheel gevoel van fitheid.

 

 • ✓ Collageen
  6 gram viscollageen zorgt ervoor dat jouw huid bouwstoffen heeft om collageen te kunnen maken en de mogelijkheid heeft om te verjongen. Ceramiden zorgen voor een optimale bescherming van de huid, een sterke barrière en een vochtrijke huid. Hyaluronzuur houdt je vochtbalans in je huid op peil. De hoge vitamine C1000 ondersteunt de collageen aanmaak. Om cellulite aan te pakken heb je sterk bindweefsel nodig. Het Cell Elixer helpt jou hierbij.
 • ✓ Stevig bindweefsel voor een stevige huid.
  MSM, Glucosamine, Chondroïtine versterken het bindweefsel, spieren, gewrichten en het kraakbeen.
  Snellere genezing van wonden en blessures door de bouwstoffen in het Cell Elixer.
  Heilzaam voor huid, haren, nagels en bloedvaten.
 • ✓ Immuunboost
  Een ware pep voor je immuunsysteem.
  L-Lysine, Immunoglobulines, zink, vitamine D en C zorgen voor een versterkt immuunsysteem.
 • ✓ Antioxidanten
  Hoogwaardige antioxidanten beschermen jouw huid en lichaam tegen celschade en huidveroudering.
  Ze beschermen tegen de zon.
 • ✓ Bouwstoffen
  Het Cell Elixer is ideaal in te zetten bij darmklachten.

Cell Omega

Hiermee zet je een belangrijke stap op weg naar een glanzende huid en gezonde vitale cellen!
De visolie in Cell Omega is gemaakt van Europese vis. Deze visolie ondersteunt je hart en bloedvaten, en draagt zorg voor een soepele huid.
De omega-3 vetzuren in Cell Omega ondersteunen een goede werking van je hormoonhuishouding, zorgen voor een betere concentratie, meer focus en een beter geheugen.
Voor algemeen gebruik neem je 2x per dag één Cell Omega softgel in.

 

Wil je daarnaast specifiek werken aan je vetverbranding, het verlagen van je ontstekingsreacties of aan je hersenen? Volg dan één van onderstaande
adviezen:

 • ✓ Vetverbranding
  Tevens verhoogt Cell Omega de vetverbranding.
  Neem dan bij elke maaltijd, 3x per dag, één Cell Omega softgel bij de maaltijd in.
 • ✓ Hersenen
  Neem ‘s avonds 2-3 softgels in bij het avondeten als je op de hersenen, geheugen, concentratie en focus wilt werken.

Wat klanten over Cellics zeggen

 

Dorothe van de Kruijs - 70 jaar

“Als schoonmoeder van Suzan mocht ik in het testpanel van Cellics. In het begin was ik best sceptisch. Hoe kan iets nu nog beter werken als de supplementen die ik al gebruikte. Het was wel even wennen om bij de lunch en het avondeten mijn potten pillen niet te pakken en ’s ochtends klaar te zijn, maar wat gemakkelijk is het nu. Ik voel me erg goed en mijn huid ziet er super goed uit.”
 
 

C. Verschuren

“Ik ben sinds vandaag over op Cellics Cell Elixer en Cell Omega. Het voelt goed. Als werknemer bij een natuurvoedingswinkel weet ik veel van gezondheid, vitaliteit en suppletie. Ik ken Caroline de Haas al heel lang en vertrouw volledig op haar expertise in het ontwikkelproces. Ik zag de receptuur en dacht wow, dit is wel heel speciaal en van ongelooflijke kwaliteit. Mijn 5 potten supplementen die ik had staan geef ik wel aan mijn man."

 

Hannie Damen

“Ik ben een hele trouwe gebruiker van supplementen naast mijn gezonde voeding. Door mijn interesse in gezondheid en anti-aging ben ik gewoon overtuigd dat dit goed doet. De laatste tijd las ik op internet over de werking van Collageen. Dit is heel nieuw, maar volgens mij van groot belang voor je hele lichaam. Ik ben nu 60 jaar en mijn collageen is nu al voor 50% weg. Jaja, en dat zie ik ook wel. Mijn huid verslapt en mijn gewrichten zijn stijf. Ik wist niet dat collageen zo essentieel is voor je. Met het Cell Elixer is alles compleet. Helemaal fijn!”

 

Grace B. – 56 jaar – Brengt het liefst tijd door met haar kleinkind

“Vroeger nam ik met tijd vitamines en omega pillen. Maar ik geef toe, erg consequent in mijn gebruik ben ik niet. Toen ik het Cell Elixer leerde kennen nam ik het de eerste maand heel goed door. Het is ook zó makkelijk! Een glas water met een flinke schep Cell Elixer erin, lepeltje erdoor en that’s it!

 

Wanneer ik het Cell Elixer inneem voel ik vrij snel dat het volume van mijn huid toeneemt. Dat was na een maand ook mooi zichtbaar in de Collageen Huidscan. Ik weet dat ik mooie resultaten kan behalen en ik het collageen sterk nodig heb. Alleen mag ik het niet vergeten. Wie zet mijn Cell Elixer voor me klaar ’s ochtends?”

 
 

Annelies V. – 62 jaar – Vindt haar geluk in het blij maken van anderen

“Waarom zou ik het niet proberen? Ik nam visolie, magnesium en vitamine c supplementen. Met het Cell Elixer was het alles in één, inclusief collageen! Al vrij snel voelde mijn huid zachter en minder droog aan. Ik begon meer volume te zien in mijn gezicht en armen. Nu gebruik ik sinds een jaar ¾ maatschep Cell Elixer per dag.

 

Onlangs liet ik in mijn huid kijken met de Collageen Huidscan. Wat zag ik? Mijn collageen is hartstikke gestegen! Het lijkt wel of ik geen moeite meer hoef te doen om er strak en gezond uit te zien.”

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang leuke acties en aanbiedingen direct in je inbox!

© 2019 Uw Schoonheidssalon | Webdesign m&m web-it