Body Line Schoonheidssalon Gouda

Nazorg eenmalige Biopeeling behandeling

Beste klant,

 

Zojuist heeft u een Neoderma Biopeeling behandeling ondergaan. Wij hopen dat u tevreden zult zijn over de behandeling en het resultaat.

Omdat de Neoderma Biopeeling nog 10 dagen door zal werken in uw huid geven wij u enkele tips: 

 

 • Drink 1,5 tot 2 liter water per dag.
  Zo voert u de afvalstoffen af. Wanneer u niet genoeg water drinkt kunnen de afvalstoffen een andere uitweg gaan zoeken via de huid en u kunt last krijgen van onzuiverheden. Ook kan uw huid wat roder worden. Daarom is het belangrijk om veel water te drinken.
 • Gebruik de Neoderma producten voor een optimaal resultaat.
  U behaalt hierdoor tot wel 70% snellere en mooiere resultaten, maar u sluit ook allergische reacties uit. Doordat de Neoderma Biopeeling nog 10 dagen doorwerkt in uw huid, bestaat er een kans dat u een reactie krijgt van producten die niet tot de Neoderma lijn behoren.
 • Vermijd 10 dagen de zonnebank.
  Uw huid is na een Neoderma Biopeeling bezig zich te vernieuwen. Als u onder de zonnebank gaat, loopt u het risico dat uw huid verbrand. Als u gevoelig bent voor overpigmentatie kunt u zelfs pigmentvlekken ontwikkelen. Vermijdt daarom de zonnebank de eerste 10 dagen na de behandeling.
 • Gebruik een beschermende Sun Cream.
  Sluit uw dagverzorging af met een Sun Cream SPF 30 om zo uw huid optimaal te beschermen tegen vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf.
   
 • Scrub bij lichte schilfering van de huid.
  Na 3-4 dagen kunt u last krijgen van lichte huidschilfering. U kunt dan uw huid scrubben met de Neoderma Face Luster of Apricot Almond Scrub Cream. Vervolgens brengt u een masker aan welke past bij uw huidtype.
 • Lees meer over Neoderma

 

 

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang leuke acties en aanbiedingen direct in je inbox!

© 2019 Uw Schoonheidssalon | Webdesign m&m web-it