Body Line Schoonheidssalon Gouda

Nazorg Biopeeling kuur

Beste Cliënt,

U heeft de eerste Neoderma Bio-Peeling behandeling van een kuur van 3 behandelingen ondergaan. Om de beste resultaten te krijgen is het aan te raden om u aan de volgende richtlijnen te houden:

Omdat de Neoderma Bio-Peeling nog 10 dagen door zal werken in de huid geven wij u enkele tips:

 

Tijdens de kuur :
1e dag van de behandeling
- om de 4/6 uur de sunblocker gebruiken
- ’s avonds huid niet reinigen wel Bleu gel en sun block

-Drink 1,5 tot 2 liter water per dag.
Zo voert u de afvalstoffen af. Wanneer u niet genoeg water drinkt kunnen de afvalstoffen een andere uitweg gaan zoeken via de huid en u kunt last krijgen van onzuiverheden. Ook kan uw huid wat roder worden. Daarom is het belangrijk om veel water te drinken.

-Gebruik de Neoderma producten voor een optimaal resultaat.
U behaalt dan tot wel 70% snellere en mooiere resultaten, maar u sluit ook allergische reacties uit. Doordat de Neoderma Bio-Peeling nog 10 dagen doorwerkt in de huid, bestaat er een kans dat wanneer u producten gebruikt van een ander merk dan Neoderma u daar een reactie op krijgt.

- Vermijd tot 10 dagen na de kuur de zonnebank.
Uw huid is na een Neoderma Bio-Peeling bezig zich te vernieuwen. Als u onder de zonnebank gaat, loopt u het risico dat de huid verbrandt of als u gevoelig bent voor overpigmentatie kunt u zelfs pigmentvlekken ontwikkelen. Vermijdt daarom de zonnebank de eerste 10 dagen na de behandeling.

- Gebruik een beschermende Sun Cream.
Sluit uw dagverzorging af met een Sun Cream SPF 30 om zo uw huid optimaal te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en vrije radicalen.

- Scrub bij lichte schilfering van de huid.
Na 3-4 dagen kunt u last krijgen van lichte huidschilfering. U kunt dan uw huid scrubben met de Neoderma Face Luster of Apricot Almond Scrub Cream en vervolgens brengt u een aangepast masker voor uw huidtype aan.

 

 

 

 

 

Lees meer over Neoderma

 

 

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang leuke acties en aanbiedingen direct in je inbox!

© 2019 Uw Schoonheidssalon | Webdesign m&m web-it