Body Line Schoonheidssalon Gouda

Neoderma


Neoderma heeft na jaren van wetenschappelijke studie en onderzoek een revolutie ontketend in de dermatologie door de ontwikkeling van de Neoderma Biopeeling. De biologische dieptepeeling op basis van Algen, Chinese kruidenextracten en perfluorcarbon (blue blood) biedt een professionele behandeling voor de meest voorkomende huidproblemen. Neoderma Biopeeling heeft op iedere huid een positief effect, maar is speciaal geschikt voor de donkere, gevoelige allergische en dunne couperose huid.

NeodermaBewezen resultaat voor o.a.: acné, couperose en rosacea, vochtarme huid, gestresste huid, pigmentatievlekken, rimpels, huidveroudering, verslapte huid, grove porieën.

Neoderma bio-peeling staat bekend om het normaliseren van alle functies van de huid en verbetering van de bloedcirculatie, stimuleren van de celvernieuwing. De bio-peeling heeft een therapeutische en verjongende werking. Bovendien beïnvloedt de Chinese Kruiden Peeling het immuunsysteem van de huid.

Neoderma Biopeeling kent geen bijwerkingen. Deze puur natuurlijke peeling is niet agressief, waardoor geen vervelling, rode huid of pijn optreedt.

De Neoderma producten zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierenextracten en genetisch gemanipuleerde planten of kruidenextracten. Neoderma is niet op dieren getest.

Helaas stopt Neoderma per direct.
Gelukkig hebben we een zeer goed alternatief gevonden in de 2B Bio-peeling!

 

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang leuke acties en aanbiedingen direct in je inbox!

© 2017 Uw Schoonheidssalon | Webdesign m&m web-it