Body Line Schoonheidssalon Gouda

Nieuws

Collageen Scan

Collageen Scan

Geschreven op

Meten is weten! De hoeveelheid collageen in de huid bepaalt voor een groot deel de stevigheid en de rimpels van de huid. Daarnaast hoe meer Collageen in de huid hoe groter het effect van onze anti-verouderingsbehandelingen. Met onze nieuwe Collageen Scan kunnen we de dichtheid van uw collageen meten! Kom tijdens het inloop uur langs voor een gratis meting. Of maak een afspraak. Lees meer »

Clear,zuiveren,schoonmaken, reinigen en oppeppen!

Clear,zuiveren,schoonmaken, reinigen en oppeppen!

Geschreven op

#Reinigen,#peelen. De dagelijkse reininging van de huid is één van de belangrijkste stappen in de huidverzorging, Zonder de huid goed te reinigen kan er geen huidverbetering plaats vinden. Ook een huid peelen is van belang. Een peeling werkt tegen huidveroudering, pigment, zonneschade en acné. Het stimuleert de huid om nieuwe cellen aan te maken. Daarnaast zorgt het ervoor dat dode huidcellen verwijderd worden, waardoor producten beter worden opgenomen. Thuis peeling doen kan altijd. In Lees meer »

Heeft jou huid last van de kou?

Heeft jou huid last van de kou?

Geschreven op

Als het kouder wordt speelt de huid een belangrijke rol door haar barrièrefunctie en haar temperatuur regelend vermogen. Koud heeft een agressieve invloed die droogte en rode vlekken veroorzaakt. Daarnaast zitten we ook veel binnen waar het lekker warm is. Duidelijk: je huid heeft andere verzorging nodig. Wij adviseren je graag! Lees meer »

Loot mee voor een gezond Kookboek of een kookschort

Geschreven op

Beleef het bezoek aan Body Line Horen: luister tijdens de behandeling naar jou favoriete muziek. Dit kan doordat iedere salon z'n eigen Spotify account heeft! Ruiken: Ieder merk waar wij mee werken geeft een andere geurbeleving. Voelen: je voelt dat je in deskundige handen bent. Zien: jou er optimaal uit laten zien is ons doel. Proeven: proef de gezonde recepten in een van onze te winnen kookboeken. Gemaakt in samenwerking met Irene Lelieveld. Lees meer »

acne en voeding

acne en voeding

Geschreven op

Wij en onze cliënten weten al lang dat voeding wel degelijk invloed heeft op acne. Nu is daar ook eindelijk goed wetenschappelijk onderzoek naar gedaan. Bij deze de samenvatting: Al jaren wordt door onderzoekers gespeculeerd over de rol van voeding in de pathogenese van acne. Met name voor de invloed van voedingsmiddelen met een hoge glycemische index lijkt het wetenschappelijk bewijs toe te nemen. Lees meer »

Heb je extra supplementen nodig?

Heb je extra supplementen nodig?

Geschreven op

Voor het behoud van je natuurlijke schoonheid zijn vitamines en mineralen onmisbaar! Het Voedingscentrum en veel traditionele diëtisten adviseren vaak: gezonde voeding is voldoende, supplementen zijn 'niet nodig'. De Gezondheidsraad daarin tegen, geeft aan dat mensen die deel uitmaken van bepaalde 'risicogroepen' wel degelijk baat hebben bij suppletie. Risicogroepen zijn onder meer: Lees meer »

Waarom je huid nu trekkerig is.

Waarom je huid nu trekkerig is.

Geschreven op

Tip: Bij de overgang van warm naar kouder weer is het aan te raden om ook je huidverzorging aan te passen. In de zomer verdikt je huid (als bescherming). Deze dikte kan in koudere periodes zorgen voor een droge trekkerige huid en/of meer verstoppingen. Ons advies: stap 1 een vollere crème gebruiken. Stap 2 Verwen jezelf! Reinig je huid, breng een peeling aan, laat deze 5 tot 10 minuten intrekken, daarna een aangepast masker en lekker met een dekentje op de bank! Heerlijk die wintermaanden. Lees meer »

Laser ontharen naar artsen?

Laser ontharen naar artsen?

Geschreven op

21 maart 2016 heeft minister Schippers V.W.S. laten weten dat ze van plan is om van LASER/IPL ontharing een behandeling te maken die voorbehouden is aan artsen en huidtherapeuten, omdat er teveel mis kan gaan. Het "misgaan" heeft vooral met ondeskundig gebruik van de apparatuur te maken. Vandaar dat wij als Body Line al jaren 4 gediplomeerde ontharingsdeskundigen in dienst hebben! Hiervoor hebben zij een opleiding van 1,5 jaar afgerond. Bij ons bent u daarom zeker in goede handen! Lees meer »

Modellen gezocht

Geschreven op

Zaterdag 21 mei tussen 12.00 en 15.30 laten we een professionele fotoreportage maken door Els van den Hoek. Haar motto is: Laat zien wie je bent! Ze gaat foto's van ons maken terwijl we aan het werk zijn. Deze foto's gaan we gebruiken voor onze website en social media.Nu zouden we het leuk vinden om dit met onze klanten samen te doen! Je kunt je als model aanmelden via: bodyline@uwschoonheidssalon.nlIeder model ontvangt een Body Line cadeaubon t.w.v. Lees meer »

Rimpelcorrectie ZONDER inspuiting

Geschreven op

Er zijn 2 soorten rimpels in het gezicht. De ene ontstaat door mimiek die je dagelijks gebruikt. De andere door veroudering. Om mimische lijntjes te verminderen kan je je aangeleerde gedrag, zoals fronsen als je nadenkt afleren. Ga iedere ochtend fronsend voor de spiegel staan en zeg tegen je zelf:"als ik dit voel wil ik het weten." Na een week krijg je in je achterhoofd een seintje als je fronst. Dan leer je het wel af! Lees meer »

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang leuke acties en aanbiedingen direct in je inbox!

© 2019 Uw Schoonheidssalon | Webdesign m&m web-it